Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а за Габрово знаете ли някой майстор на италиаски автомобили ,че ходих при един дет си правих старото пежо и ми каза Алфа да не си вземам(твърдо не)много се чупели..

Comment

• Първоначално публикувано от visitor Покажи съобщение
      а за Габрово знаете ли някой майстор на италиаски автомобили ,че ходих при един дет си правих старото пежо и ми каза Алфа да не си вземам(твърдо не)много се чупели..
      За Сливен, мога да ти препоръчам майстор, ако имаш път насам драсни едно лично. А за чупенето всички се чупят рано или късно. Въпрос на късмет според мен.

Поздрави.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от visitor Покажи съобщение
        а за Габрово знаете ли някой майстор на италиаски автомобили ,че ходих при един дет си правих старото пежо и ми каза Алфа да не си вземам(твърдо не)много се чупели..
        За Габрово най-добре питай колегата Ivailo Rachev . Мисля , че ще те ориентира най-добре Там до колкото знам няма много специалисти по италианките и понякога човек се вижда в чудо като мисли къде да отиде... Поради незнание , свалянето на дадена част им коства два-три пъти повече време , отколкото на масовите , и започват така да те отказват. Все пак за чупенето на какъвто и да е автомобил , освен износването на частта и немърливата предишна поддръжка, също понякога са виновни и калпавите части и неразбиращите майстори...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Незнам дали вече не е постнато някъде другаде, но не се сдържах ! Бъдете горди собственици !

http://fakti.bg/avto/77369-britanci-...aign=firstpage
          Last edited by d3v1l; d.m.y г., 20:43.
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
          DUCATI Monster
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
            Незнам дали вече не е постнато някъде другаде, но не се сдържах ! Бъдете горди собственици !

http://fakti.bg/avto/77369-britanci-...aign=firstpage

Дооообре!

Напрао се чудя как никъде го нема на вуйчо Пасата!!!
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

• С този Fiat Multipla в класацията...мисля че е напълно недостоверна
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Това е истината.Всичко друго е праэни прикаэки.

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Колега tribaieo.Знаешли дали твоите джанти стават эа спаидар жтв.Благодаря ти.

Comment

• мисля че да, но не съм сигорен...http://www.ebay.com/itm/Set-4-Cerchi...item19e0e32828 според мен щом тези стават и за 147 и за gtv значи и мойте би трябвало да стават...сега да не доидеш да ми ги разтовариш хахахах

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                    мисля че да, но не съм сигорен...http://www.ebay.com/itm/Set-4-Cerchi...item19e0e32828 според мен щом тези стават и за 147 и за gtv значи и мойте би трябвало да стават...сега да не доидеш да ми ги разтовариш хахахах
                    Джантите са уникални .
                    Alfa 156, 2.0 TS
                    VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• да, ако имах излишни пари веднага скачах на едни...

Comment

• В никакъв случаи.Просто ми попаднаха такива.Благодаря ти.

Comment

• Наистина са много хубави. Нещо обаче ми е трудно да намеря как седят на кола.
                          И без това смятах да взема нови джанти за зимните гуми..

Също не мога да разбера дали са оригинални от производителя или са някакви Aftermarket. Някой дали знае?

Comment

• Първоначално публикувано от w00x Покажи съобщение
                            Наистина са много хубави. Нещо обаче ми е трудно да намеря как седят на кола.
                            И без това смятах да взема нови джанти за зимните гуми..

Също не мога да разбера дали са оригинални от производителя или са някакви Aftermarket. Някой дали знае?
                            Реплика са. Поне така пише: " Set n°4 Cerchi in Lega replica Alfa romeo / nuovi imballati / modello GTA codice M605
                            in: 7.0x17 et35 interasse 5x98 colore/versione Antracite polish
                            Monta su Alfa romeo tutte le 147 156 GT GTA es. (Jtd Jtdm Q2 Distinctive progression 1.6 1.9 )
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• За тези пари няма как да а оригинални...оригиналните комплект са около 2400лв.

Иначе ето как седят : [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

Ето и тук без червената линия : http://www.motor-talk.de/news/alfa-1...-t1731307.html
                              Last edited by tribaleo; d.m.y г., 08:36.

Comment

• Scheduled service within

Някой знае ли какво означава това съобщение на борд компа: Scheduled service within 2? Смених маслото и продължава да излиза.
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                                156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Working...
                                X